Termeni si Conditii - RI

TERMENI ŞI CONDIŢII

Site-ul RubyFashion.ro este administrat de SC RBY TRENDS FASHION SRL, CUI 34800288, J23/2539/2015, capital social: 200 lei, cu sediul social în Str. Ciutaci, Domnesti, denumită în continuare "RubyFashion.ro".

RubyFashion.ro furnizează servicii sub rezerva următorilor termeni, condiţii şi dispoziţii (numiţi în continuare "Termeni şi Condiţii"). Prin accesarea, vizualizarea, sau folosirea acestui site indicaţi faptul că aţi înţeles aceşti Termeni şi Condiţii şi îi acceptaţi ca echivalent juridic al unui contract scris şi semnat, oferindu-vă acordul asupra acestor Termeni şi Condiţii. RubyFashion.ro îşi rezervă dreptul de a modifica aceşti Termeni şi Condiţii în orice moment, cu efect imediat ca urmare a postării pe site-ul nostru.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre RubyFashion.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru RubyFashion.ro sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a RubyFashion.ro asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului RUBYFASHION - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea RubyFashion.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul RubyFashion.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului RUBYFASHION numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de RubyFashion.ro pe site-ul RubyFashion.ro, politica de preturi
RUBYFASHION isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul RUBYFASHION sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie (dupa caz), conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv RubyFashion.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a distribuitorului.
Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile prezentate nu includ T.V.A., RubyFashion.ro fiind o companie neplatitoare de T.V.A., si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod special pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari RubyFashion.ro in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari RubyFashion.ro. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 14 zile de la data primirii produsului.

RubyFashion.ro nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia RubyFashion.ro de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul RUBYFASHION (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, RubyFashion.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul RubyFashion.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. RubyFashion.ro si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul RubyFashion.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin card bancar; dovada platii trebuie trimisa catre RubyFashion.ro la adresa de e-mail office@rubyfashion.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul RubyFashion.ro. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Comenzile plasate pe site-ul RubyFashion.ro si achitate cu cardul sunt procesate de catre procesatorul de plati present pe site in numele RubyFashion.ro. RubyFashion.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.


4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv. Din motive de siguranta nu facem livrari prin Posta Romana. RubyFashion.ro isi rezerva dreptul sa solicite confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare sunt:

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 199 RON 

-  aproximativ 14,99 RON pentru comenzile cu valoarea pana in 199 RON

Livrarea se face prin URGENT-CARGUS Curier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

RubyFashion.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de RubyFashion.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de RubyFashion.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de RubyFashion.ro de la acest client.

5. Garantia produselor. Conditii generale de acordare a garantiei

S.C. RBY TRENDS FASHION SRL. (denumita in cele ce urmeaza RUBYFASHION), in calitate de vanzator al produselor, asigura garantia produselor cumparate de catre tine.

Toate produsele comercializate de noi beneficiaza de garantie conform detaliilor disponibile pe pagina fiecarui produs.

Te rugam sa iei la cunostinta dispozitiile prezentului Certificat de Garantie si sa pastrezi factura de achizitie, pentru eventuale reclamatii privind lipsa de conformitate a produsului. Pentru orice reclamatie, te rugam sa completezi si sa ne trimiti formularul de reclamatii si sesizari. Informatiile si pictogramele privind compozitia si instructiunile de curatare si intretinere a produselor, se gasesc fie pe eticheta interioara a produselor, fie pe eticheta din carton atasata acestora, fie in descrierea produselor din pagina dedicata, pe www.RUBYFASHION.ro. Acestea sunt specifice fiecarui tip de produs. Pentru acordarea garantiei te rugam sa consulti si sa respecti instructiunile de curatare si intretinere specifice fiecarui produs. Garantia nu este aplicabila si RUBYFASHION nu poate fi facut raspunzator in niciun fel de defectele care pot aparea din cauza: procesului de curatare/ spalare/ intretinere care nu respecta instructiunile specifice fiecarui produs; depozitarii sau utilizarii produselor in conditii de umiditate; decolorarii ca urmare a expunerii la soare sau alte surse puternice de caldura; repararii sau modificarii facute de persoane neautorizate; uzurii normale a produsului; utilizarii in conditii improprii, incorecte, de catre consumator, altele decat cele pentru care produsul a fost proiectat.

Ceasurile comercializate de noi beneficiaza de garantie internationala de pana la 24 de luni (in functie de producator) disponibila la orice service autorizat din intreaga lume. Pentru a beneficia de garantie internationala este necesara doar prezentarea ceasului alaturi de factura la un service autorizat de producator.

Suplimentar fara de cea oferita prin lege, oferim garantie comerciala de 30-90 de zile (dupa caz, informatie disponibila pe pagina de produs) de la data achizitionarii produsului.

RUBYFASHION acorda consumatorului o garantie legala de conformitate, în acord cu prevederile și limitările Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si cu cele ale Ordonantei de Guvern nr. 21/1992 privind protectia consumatorului, pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere. In conformitate cu Legea 449/2003, vanzatorul raspunde daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 24 de luni calculate de la data livrarii produsului. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

In cazul neconformitatii produsului, consumatorul are dreptul de a solicita RUBYFASHION repararea produsului, inlocuirea acestuia sau, dupa caz, restituirea contravalorii aferente produsului. In cazul unei reclamatii, RUBYFASHION poate repara produsul, inlocui cu unul identic sau, daca acesta nu este disponibil in stoc, cu un alt produs, cu posibilitatea platii sau restituirii unei diferente de pret. Daca RUBYFASHION constata ca produsul nu poate fi reparat, va proceda la inlocuirea acestuia. In cazul in care produsul nu este disponibil iar consumatorul nu doreste inlocuirea produsului defect cu un alt produs, RUBYFASHION va rambursa consumatorului contravaloarea produsului, in termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data primirii reclamatiei scrise si a produsului in cauza. Orice masura reparatorie nu poate depasi 15 (cincisprezece) zile calendaristice de la data la care consumatorul a adus la cunostinta RUBYFASHION lipsa de conformitate a produsului. Deteriorarile produselor, cum ar fi, de exemplu: zgarieturile, petele, rupturile care nu au fost aduse la cunostinta RUBYFASHION in momentul receptionarii produsului de catre consumator, in vederea acordarii garantiei, nu sunt acoperite de garantie. Interventiile neautorizate asupra produsului, nerespectarea instructiunilor de intretinere si curatare, precum si utilizarea acestuia in alte conditii decat cele pentru care a fost conceput conduce la anularea garantiei. In cazul specific al incaltamintei, disconfortul, ranile sau deformarile piciorului si deteriorarea incaltamintei provenite de la purtarea incaltamintei de marime sau forma nepotrivita cu piciorul, precum si utilizarea sau intretinerea incorecta, este exclusiv in responsabilitatea consumatorului si anuleaza garantia. Folosirea excesiva, anormala, ingrijirea necorespunzatoare sau lipsa ei, neglijenta, utilizarea necorespunzatoare duce la pierderea garantiei. Uzura excesiva a tocurilor datorata tocirii si deteriorarile fetelor sau ale talpilor, aparute in urma lovirii sau frecarii cu alte materiale, suprafete sau expunerii la soare sau la temperaturi ridicate, nu sunt acoperite de garantie. Spalarea incaltamintei cu apa sau in masina de spalat, curatarea cu detergenti de rufe sau produse de albire se face pe propriul risc si are ca urmare pierderea garantiei. RUBYFASHION nu poate fi facut responsabil pentru defectele aparute ca urmare a contactului cu pavajul, asperitatile terenului si nici pentru defectele rezultate din agatarea sau calcarea pe obiecte contondente, metale, pietre, sticla etc. Deteriorarile aparute ca urmare a contactului cu apa, zapada, solventii, combustibilii, nisipul, smoala, bitumul moale sau alte materiale corozive nu sunt acoperite de garantie. Exceptie face incaltamintea dotata cu membrane TEX sau cea din cauciuc. Colorarea pielii sau a textilelor care au venit in contact direct cu pantofi colorati se datoreaza excesului de vopsea si nu constituie motiv de reclamatie. Din aceasta cauza recomandam utilizarea produselor de impregnare si a ciorapilor de culoare inchisa. Incaltamintea poate fi confectionata partial sau in intregime prin manufacturare si, ca urmare, poate prezenta mici diferente sau neregularitati. Acestea nu constituie defecte de fabricatie si sunt un indiciu al autenticitatii. Umplerea excesiva a gentilor si plicurilor si depasirea greutatii maxime admise duce la deterioarea acestora si, implicit, la pierderea garantiei.

 Atentie! Nu taiati eticheta interioara a produselor! Lipsa etichetei interioare duce automat la pierderea garantiei.

 

Instructiuni de utilizare si intretinere pentru articolele de imbracaminte (din alte materiale decat piele)

Produsul se spala sau se curata conform instructiunilor indicate pe eticheta interioara. In vederea spalarii produsului se vor utiliza numai detergenti care respecta normele de calitate impuse de legislatia EU privind siguranta utilizarii acestor produse. Nu folosi pentru spalarea sau curatarea articolelor produse de curatat industriale, acestea putand deteriora ireversibil calitatea materialului. Te rugam sa respecti recomandarile referitoare la temperatura de pe eticheta. Nu usca produsul prin expunerea la surse de caldura (radiatoare electrice, aragazuri, etc). Uscarea se va face intotdeauna la temperatura camerei. Fereste produsul de obiecte care pot provoca zgarieturi, arsuri, perforari sau orice actiuni fizice de natura sa produca deteriorarea acestuia. In cazul in care apelezi la servicii specializate de curatatorie si/sau spalatorie pentru intretinerea produsului, RUBYFASHION nu poate fi facut raspunzator in niciun fel de defectele care pot aparea in urma procesului de curatare si/sau spalare.

 Lista de simboluri cu instructiuni de intretinere articole de imbracaminte o gasiti aici.

Instructiuni de utilizare si intretinere pentru accesorii si imbracaminte din piele

Imbracamintea din piele poate fi curatata cu o carpa moale, umeda, fara a folosi detergenti, inalbitori sau orice alte substante chimice. Nu spala aceste produse in masina de spalat. Daca articolul se uda, sterge-l cu o carpa moale si lasa-l sa se usuce la temperatura camerei, fara a intra in contact direct cu surse de caldura (radiatoare electrice, uscatoare etc.). Fereste produsul din piele de obiecte care pot provoca zgarieturi, arsuri, perforari sau orice actiuni fizice care il pot deteriora.

 

Instructiuni de utilizare si intretinere pentru articolele de incaltaminte

Incaltamintea trebuie schimbata de la o zi la alta pentru a mentine igiena piciorului, pentru a preveni deformarea sa si pentru a prelungi durata de folosire a acesteia. Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe santuri/ calapoduri potrivite ca marime si forma. Incaltamintea trebuie curatata si uscata inainte de aplicarea oricarui luciu pentru incaltaminte, creme, preparate contra petelor, etc. Cand folosesti aceste produse de intretinere, citeste cu atentie instructiunile producatorului acestora. Incaltamintea cu fete de piele neteda sau presata se curata de praf cu o carpa moale sau cu o perie, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intr-o solutie apoasa de detergent. pentru buna intretinere a pielii, dupa cateva purtari se aplica, cu ajutorul unei perii moi sau cu o carpa, un strat de crema pentru incaltaminte, dupa care se lustruieste cu o carpa moale sau cu o perie. Incaltamintea cu fete din piele intoarsa, piele de antilopa sau nabuc, se perie cu o perie speciala, potrivita fiecarui tip de piele. Nu folositi apa, pentru ca fata materialului s-ar putea pata. Petele de ulei sau de grasime se indeparteaza folosind solutie contra petelor, speciala pentru pielea intoarsa, pielea de antilopa sau nabuc. Incaltamintea cu fete din lac, piele metalizata, lacuita, se curata de praf cu o carpa moale. Aceasta trebuie ferita de contactul direct cu solventii organici (alcool, acetona, etc.). Incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat. Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata de praf cu o perie de haine, uscata. Nu se introduce in masina de spalat rufe. Nu folositi inalbitor. Petele pot fi indepartate folosind solutie contra petelor, speciala pentru materiale textile, respectand instructiunile de utilizare recomandate de producatorii acestora. Incaltamintea cu fete din inlocuitor se curata dupa fiecare purtare cu o carpa umeda. Petele de grasime se vor curata cu o solutie apoasa de detergent (2%). Nu se va folosi crema de ghete pentru lustru. Incaltamintea se usuca natural, la temperatura camerei. Nu o usca la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura. Incaltamintea nu se va depozita langa sursa de caldura sau in mediu umed si se va feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici. Se va evita contactul incaltamintei cu solventi organici (benzina, alcool, acetona, etc.). RUBYFASHION nu poate fi facut raspunzator pentru incidentele provenite din nerespectarea instructiunilor mentionate mai sus sau pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita sau model/ calapod nepotrivit. Orice defect cauzat de conducerea autoturismului nu este considerat defect de fabricatie. Garantia de conformitate se refera la fete, talpi si captuseala. Flecurile si sireturile sunt excluse din garantie.

 Simboluri privind compozitia incaltamintei


Instructiuni de utilizare si intretinere pentru genti si plicuri

Gentile si plicurile vandute de catre RUBYFASHION sunt destinate exclusiv ca accesorii si nu pot fi folosite ca bagaje de voiaj. Greutatea maxima admisa pentru plicuri este de 300 g, iar pentru genti de 1,5 kg. Fereste produsul de obiecte care pot provoca zgarieturi, arsuri, perforari sau orice actiuni fizice care il pot deteriora. Garantia de conformitate se refera la fetele si captuseala gentilor si plicurilor.


 
6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu RubyFashion.ro fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile lucratoare (cf. ord. 34/2014, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati intentia de a returna un produs/produsele telefonic, pe email (office@rubyfashion.ro) sau completand formularul de retur.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. Puteti face returul prin orice firma de curierat (inclusiv Posta Romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati serviciide curierat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv. 

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie (dupa caz) completat si formularul de retur (varianta Word a formularului de retur se completeaza si se trimite fie pe email la office@rubyfashion.ro, fie printata si trimisa in colet).

RubyFashion.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu va contine cheltuielile de transport (dupa caz).

Daca nu ati reusit sa rezolvati vreuna dintre problemele dvs. cu unul dintre consultantii de vanzari RubyFashion.ro, pe telefon sau email, pentru conciliere interna luati legatura unul din managerii companiei solicitand acest lucru printr-un e-mail trimis catre office@rubyfashion.ro

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul RUBYFASHION
Utilizatorii care acceseaza site-ul RUBYFASHION pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. RubyFashion.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.


RubyFashion.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii RubyFashion.ro si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa office@rubyfashion.ro 

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul RUBYFASHION este gazduit de serverele unei terte firme. RubyFashion.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. RubyFashion.ro nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului RUBYFASHION. RubyFashion.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul RUBYFASHION. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului RUBYFASHION este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. RubyFashion.ro detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului RUBYFASHION pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului RUBYFASHION mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, RubyFashion.ro nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

RubyFashion.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca RubyFashion.ro are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

10. Politica de confidentialitate
RubyFashion.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre RubyFashion.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre RubyFashion.ro nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@rubyfashion.ro, sau prin posta la adresa RubyFashion.ro
RubyFashion.ro se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul RUBYFASHION sunt transmise pe cale electronica, RubyFashion.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, RubyFashion.ro va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre RubyFashion sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului RubyFashion.ro, abonarea la newsletter, etc.), conform legilor in vigoare. RubyFashion.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

RubyFashion.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

   1. dreptul de a cere RubyFashion.ro sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
   2. dreptul de a cere RubyFashion.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
   3. dreptul de a cere RubyFashion.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
   4. dreptul de a cere RubyFashion.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.


Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@rubyfashion.ro sau prin posta, la adresa RubyFashion.ro. RUBYFASHION foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.


RubyFashion.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. RubyFashion.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de RUBYFASHION in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor RUBYFASHION, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre RubyFashion.ro a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul RUBYFASHION, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului RUBYFASHION si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

RubyFashion.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor.

11. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe RUBYFASHION si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului RUBYFASHION, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.