No images available!
Cod produs:
Disponibilitate:
0lei
Cant: Adaugă în Coş

Livram ORIUNDE in Romania prin partenerii nostrii de incredere Urgent-Cargus sau GLS Curier.

 

Transportul este GRATUIT pentru comenzile ce au o valoare mai mare de 190 de lei. Pentru comenzile mai mici de 190 lei transportul este aproximativ 13 lei.

 

Despre livrarea prin Curier:

Se face in 24-48 de ore, fiind livrata de luni pana sambata intre orele 09:00 si 19:00 in functie de disponibilitatea ta cat si a curierului.

- După trei încercări nereuşite ale curierului de a livra la adresa specificată în comandă, produsul va fi trimis retur la noi.

- Adresa indicată în comandă nu trebuie sa fie identică cu cea din buletin/cartea de identitate insa trebuie sa existe intotdeauna la destinatie o persoana care sa ridice/plateasca rambursul coletului.


Te rugam să verifici datele de contact înainte de finalizarea comenzii si sa notezi in campul OBSERVATII din comanda intervalul orar in care poti primi pachetul la adresa de corespondenta, curierul se va conforma.. Adresa de livrare sau numărul de telefon incorect introduse în comandă, pot întârzia livrarea produselor.

Iti reamintim conditiile de returnare, in cazul in care ai nevoie de o alta marime la una dintre piese, cazul cel mai des intalnit.